Баварците со недостаток на места за водење љубов

22 февруари, 20110
solarium

Уживањето на еден пар било прекинато од старна на пожарникарска екипа во еден салон за убавина во Баварија. Парот се затворил во кабината за солариум, и занесен во сексуалното уживање не одговарале на долгото повикување од страна на вработените. На крајот тие морале да ја повикаат против пожарната екипа, па насила ја отвориле вратата. Кога излегле, девојката објаснила дека тие воделе љубов и затоа не одговориле.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi