21 октомври, 2018

Радио

Младата, згодна, амбициозна и талентирана, Викторија Лоба, не почести со нејзиното присуство и со помош на нејзината креативност и искреност преку говорот на телото и експресиите, одговори на нашите прашања низ фотографии. Уживајте!

1. Какво е чувството да ти се оствари сонот од детството?

2. Дали доколку имаш можност би настапувала повторно на Евровизија?

3. Што треба да поседува секоја пејачка за да опстане на сцeната?

4. Доколку Викторија не е пејачка, би била?

5. Како го започнуваш денот?

6. Дали Викторија е заљубена?

7. Како го заведуваш спротивниот пол?

8. Најсекси дел од твето тело?

9. Идеален маж?

10. Што те задоволува?

11. Како се криеш од додворувачите?

12. Колку вистински пријатели има Викторија?

13. Дали Викторија има мани?

14. Како се справуваш со непријатните животни ситуации?

15. Омилено животно?

Фотографии: Смиле Цветановски

  1. Dado

    Cim nejzino omileno zivotince e zajce – jas sum nejzin nov fan! Super vkus:) Bravo Viktorija <3

Остави коментар

Почетна // Без наслов // ВИП ПРИКАЗНА // Интервју со Викторија Лоба
Горе