ГАЛЕРИЈА: Олдсмобил Торонадо од 1967, прекрасен склоп на старо со ново

29 мај, 20110
0

Погледенте го ова уметничко достигнување на овој Олдсмобил Торонадо од 1967 година, овде авторот се потрудил да направи паралела помеѓу старото и новото а сепак да го задржи духот и оргиналноста на овој прекрасен автомобил.

Погледенте самите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma