Иан Мекелен се приклучи на Хобит

10 јануари, 20110
Ian_McKellen-Gandalf

Иан Мекелен и Енди Серкис конечно, и официјално се приклучија на актерската екипа на Хобитот. Брзо по потврдата дека Илија Вуд ќе ја има улогата на хобитот Фродо, Мекелен и Серкис ќе се вратат на Блискиот Земјата како Гандалф и Галм. Крајното известување вели дека Кристофер Ли и Иан Холм, исто така, размислуваат за враќање, тоа изгледа дека режисерот Питер Џексон го има речиси комплетниот сет. Очигледното враќање Орландо Блум сеуште не е дефинирано, иако, со THR известување се дознава дека снимањето може да почне, и подоцна да се дефинира договорот со Блум. Снимањето започнува овој февруари, и Хобитот ќе биде објавен во декември 2012 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi