Идеалната жена е онаа која носи конфекциски број 42

24 јануари, 20110
woman dock

Најновата вест е дека жената е идеална доколку носи број 42, во светот каде владеат слабите девојки ова доекна како бомба, благодарение на едни дански истражувачи. Експертите од Институтот за превентивна медицина во Копенхаген во својата студија заклучиле дека идеалните димензии на жената се оние доколку таа е број 42 во гардеробата. Поточно дека тие имаат идеално тело и здрав кардиоваскуларен систем. За виткост треба напорно да се вежба, а не да се гладува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi