Јанино јанино

24 јуни, 20110
Јанино јанино

Дечково бил шампион во “ јанино јанино “ на голем одмор во основно училиште. Сега прескокна автомобил, а го покануваме да дојде во Скопје и да проба да прескокне еден од новите автобуси на ЈСП и тоа двокатните!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi