Крал на самбата!

24 февруари, 20110
kral na sambata 2

Едно мало слатко бебе, сеуште во пелени, ги воодушеви многубројни посетители на youtube. Игра и заведува со своите движења, по што нема сомнеж дека еден ден ќе биде крал на самбата, на фестивалот во Рио.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi