Креативни работници

18 февруари, 20110
wall

Во Западна Кина во провинцијата Шанкси работници работеле на санирање на штетите на патот. Тие преку ноќ изградиле ѕид на сред пат, и без никакви ознаки и известувања си продолжиле со работата.

Утрото се случиле неколку сообраќајни несреќи бидејќи возачите не биле предупредени за изградената препрека. Еден од возачите кој дал изјава бил лут за несреќата која можела да се случи. Тој бил со своето семејство во автомобилот кога го видел ѕидот, но неможел да сопре навреме па удрил во него. За среќа се активирале воздушните перничиња па немало повредени.

Од екипата пак, која работела изјавиле дека морале да го направат тоа бидејќи кога ставале светлосни сигнали тие биле крадени. Ова било единственото решение како тие би се заштитиле додека работат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi