Кум шоумен

19 април, 20110
Кум шоумен

Ако спаѓате во оние кои не сакаат да привлекуваат внимание околу себе, дури ни на сопствената свадба, тогаш изборот на кум за вашата свадба е важна одлука. Но, на среќа овој кум е прав шоумен, видете му го говорот на свадбата и неговиот танц.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi