Луѓето се едноставно неверојатни

29 мај, 20110
2

Компилација на случки каде луѓето ги покажуваат своите вештини, луѓето едноставно се неверојатни.

http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma