Мајкл Даглас: го победив ракот

10 јануари, 20110
Michael Douglas On His School Run

Актерот Мајкл Даглас изјави во Today Show на Мет Лауер, дека туморот во неговото грло го нема повеќе и дека тој го побеил ракот во неговиот доцен стадиум. 66 годишниот актер вели дека сега јаде как опрасе, за да ги врати килограмите кои ги загуби со хемотерапијата. Оваа борба и ова искуство, изјавил тој, дека му дала неверојатна длабочина на неговиот живот. Љубовта од семејството, пријателите и поддршката од фановите допреле до него толку длабоко, што тој не ни замислувал дека некогаш дека ќе се случи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi