Мажите сакаат црна долна облека!

8 февруари, 20110
black bra

Најновите истражувања направени во Британија, побиваат уште еден мит на жените. До сега повеќето жени сметаа дека долната облека во црвена боја е најсекси, и мажите највеќе се возбудуваат кога ќе ја видат својата партнерка во ваква долна облека. Но, ова истражување го зборува спротивното. Британците сметаат дека црвената долна облека е прва на листата од непосакуваните бои. Повеќе од половината од испитаниците се изјасниле за ова. Потоа, на листата на непосакуваните бои се наоѓаат розевата, па онаа долна облека со боја на кожа.

Додека пак, кога станува збор за омилена боја на долна облека, 47% од мажите се изјасниле за црната боја. Потоа следи белата, која ја избрале 34% од испитаниците.

Од оваа анкета дознаваме дека мажите дефинитивно сакаат својата партнерка да ја видат во долна облека со црна или друга темна боја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi