Моника Белучи како Соња Ганди

22 февруари, 20110
monica-bellucci

По пет годишната забрана на индискиот режисер Јагмохан Мундри, заради прекршување на правни и политички права, најверојатно сепак ќе се снима филм за животот на Соња Ганди.

Мундри изјавил дека штом госпоѓата Ганди ја одобри реализацијата на филмот, тој повторно ќе ја побара Моника Белучи, за која се чува главната улога.

Моника Белучи инаку веќе оддамна има изјавено дека би можела да ја одигра улогата на Соња Ганди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi