На 110 години спремен за брак

2 јануари, 20110
rings

Малезиецот кој има 110 години е спремен да се жени по шести пат. Тој ја немал среќата со досегашните сопруги од кои четири починале а со петата се развел. Сега тој сака пак да се жени со Санах која има 82 години. Таа има девет деца и останала вдовица на 30 годишна возраст. Ахмед, 110, изјавил дека веќе несака да биде осамен и се плаши да биде сам, да спие сам и токму Санах ќе биде онаа жена со која ќе ги помине своите последни години од животот. Санах пак изјавила дека Ахмед е неверојатен човек кој е многу сличен на нејзиниот покоен сопруг, кој го имал дури и истото име.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi