Овен Вилсон ќе стане татко

10 јануари, 20110
Owen-Wilson

Гласините дека Овен Вилсон ќе стане татко ги кажал преставник на актерот, дека тој многу скоро ќе стане татко. Вилсон и неговата девојка кои се повеќе од една година заедно, Jade Duell, се премногу среќни за бебето. Нема други официјални детали, но забележуваат разни онлајн извештаи кои тврдат дека бебето ќе се роди наскоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi