Пародија на кралската венчавка

19 април, 20110
Пародија на кралската венчавка

Пародија на англиската кралска венчавка која треба да се случи на 29 овој месец, во која ликовите наликуваат на оние вистинските. На крајот ќе видите за што всушност станува збор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi