Познати, а фатени на дело. Навистина безобразно!!! Katie Price

24 октомври, 20110
0

Katie Price е родена на 22 мај 1978 година, таа е исто така е позната под псевдонимот Jordan. Katie е англиска  медиумска личност, поранешниот гламур модел и повремено пејачка.
Katie Price има доживеано многу високо публицитет во британските медиуми, а во тоа многу и помогнале и нејзините два брака, Еднот со пејачот Питер Андре во 2005 година, а вториот со професионалниот борец Алекс Рид во 2010 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi