Премногу мал за гувернер

1 април, 20110
Премногу мал за гувернер

Едноставно на децата некогаш неможете да им објасните зошто нивните желби неможат да се исполнат. Така Џеси кој освои  10.000 долари за најсмешно домашно видео, бидејќи се утепа од плачење зошто неможе да биде гувернер на Њу Џерси.

http://www.youtube.com/watch?v=UVNKiw_OdIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma