Се јавил на 911 да нарача проститутки

23 јануари, 20110
call911

Лони Мајкл, 42, од Лексингтон е уапсен одкако во неделата три пати го злоупотребил бројот 911. Тој се јавил три пати поставувајќи секакви прашања, а третион пат кога се јавил дури и си нарачал проститутки да му бидат донесени на домашната адреса. Кога од полицијата се упатиле на неговата адреса забележале дека Мајкал е под дејство на голема количина на алкохол и дроги. Заради злоупотреба на бројот за итни случаи на Мајкал ќе му се суди на 20-ти април годинава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi