Специјална единица “деактивираше” вибратор

16 март, 20110
vibrator

Руската специјална единица за деактивирање на бомби беше ангажирана по еден повик од поштата во областа Карелиа, северна Русија.

Работникот во поштата случајно забележал дека еден од пакетите отчукува. Кога го слушнал звукот, тој помислил дека е бомба и веднаш пријавил во полиција. Кога екипата пристигнала, била спремна за најлошото, а кога го отвориле пакетот виделе дека внатре има само еден вибратор кој отчукува.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma