Старица пукала во соседот бидејќи несакал да ја бакне

24 март, 20110
gun

92 годишната старица од Флорида е уапсена бидејќи пукала во соседот кој одбил да ја бакне. Таа утрото била во неговиот дом кога побарала тој да ја бакне, но 40 години помладиот сосед одбил при што таа изнервирана заминала дома. Тој започнал телефонски разговор кога слушнал пукотници. Куршумот го скршил прозорецот и целото стакло се распрснало врз него. Потоа следеле уште неколку испукани куршуми.

Кога дошла полицијата таа признала дека оружјето е нејзино и дека пукала, но причината не е била бакнежот туку големата сума на пари кој тој и ја должел.

Соседот пак вели дека таа барала бакнеж, и дека од самото негово доселување таа постојано одела кај него, му подготвувала појадок и се грижела за него.

Сега старицата е во затвор и потребно е да плати 15.000 долари кауција за да излезе, но да ја почитува одлуката да не му се приближува на соседот.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi