Стоматолошка ординација со секси забарки

23 јануари, 20110
sexy-dirndl-dentist

Во Јужна Германија еден стоматолог дошол до идеа, да ги облече своите вработени во секси фустани на кои деколтето е она што прво паѓа во очи сѐ со цел да го одвлече вниманието на пациентите, и да заборават на болката. Од стоматолошката ординација изјавиле дека ефектот е постигнат, и устата на пациентите е отворена уште од влезната врата. Од кога е спроведена оваа промена, бројот на пациенти драстично се зголемил, и најчесто тоа се мажи. На ова Д-р Кларковски додал: Конкуренцијата не спие, има салони кои се целосно уредени во Дизни стил, и слично, а ние се одлучивме тоа да го направиме на овој начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi