Треба да се спремиме за средба со вонземјани

10 јануари, 20110
aliens!

Двајца професори од Велика Британија изјавиле за британски Гвардиан дека треба да бидеме спремнми за средба со вонземјанците. Мартин Доминик професор на универзитетот Св. Ендрјус смета дека требада се основа тело кое ќе го разгледува ова прашање. Тело кое ќе го координира доаѓањето на вонземјаните на нашата Земја. Според Сајмон Конвај Морис професор на Универзитетот Кембрич секој кој ја очекува средбата со вонземјанците треба да биде спремен на најлошото. Животот надвор од оваа планета е многу сличен на овој овде, тој мисли дека како и луѓето кои живеат на Земјата така и вонземјанците може да бидат спремни на насилство и експлоатација. Веќе нема да се чувствуваме осамени во сфемирот, и ќе признаеме дека Божјата креација е многу поопширна и помудра одколку што до сега сме мислеле, изјавил Морис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi