WTF турско шоу

6 април, 20110
WTF турско шоу

Знаеме дека турски сапуници  го озрачија поголемиот дел од народот, но по гледањето на следново турско шоу навистина не можеме ни да претпоставиме што се случува во студиото. Можеби на некој што го познава јазикот ќе му биде појасно. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=sd3eEPMIt34&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma