Личната готвачка на Мадона ја открива тајната на ѕвездата!!!

popara18 мај, 20121min00
i

Причината зошто Мадона се уште ја нарекуваат „материјална девојка“ која ги става во малиот џеб младите колешки од шоу бизнисот  се крие во храната. Енергичната поп кралица не престанува да не воодушевува со својот совршен изглед иако има цели 53 години.

Познато е дека Мадона е приврзаник на макробиотската исхрана на што ја „навлече“ и колешката Гвинет Палтроу.

Тајната на овој режим е бактеријата што се создава во телото, непатогена, која го штити организмот од болести.

Со помошта на советите и искуството на нејзината готвачка, Мејуми Нишимура, мис Чиконе се храни со комбинирана полнозрнеста храна, зеленчук, алги, соја, мисо и темпе.

И ако се чудите за кои бактерии „одгледувани“ во организмот станува збор, тоа се пробиотиците. Како што знаете, тие се грижат за имуниот систем и киселото млеко е најлесниот и достапен начин да ги внесете во телото.

Личната готвачка на Мадона тврди, дека нејзината клиентка консумира минимално преработена храна. Најголем дел од храната ја консумира во сурова форма.  Голем дел од нејзиното дневно мени претставуваат алгите. Во нејзиното мени сите производи од животинско потекло се исклучени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma -

loodgieter den haag