Уникатна куќа во форма на лист!

31 март, 2012
uh98

Куќата инспирирана од природата е дело на архитектите од Mareines + Patalano.

Куќата во облик на лист е лоцирана во Бразил на неколку часа возење од Рио. Во куќата има модерен ентериер и прекрасен базен.