22 март, 2019

Радио

Валдир Сегато е 48-годишен бразилски бодибилдер кој доминира на нелегалните натпреварувања.

Сегато пред седум години започнал да си вбризгува во бицепсите опасни масла. Од тој момент бицепсот му нараснал до 70 центиметри, а тој нема намера да престане. Сака да биде уште поголем.

“Мојот сон се оствари. Кога го гледам своето тело како расте и како се развива, јас сум задоволен. Јас сум бразилскиот Хулк, а ме нарекуваат и Хи-Мен. Јас сум најсилниот човек во светот”, вели Сегато.

PHOTOSHOP

A post shared by Valdir Segato(Valdir Synthol) (@valdir_synthol_) on

PHOTOSHOP

A post shared by Valdir Segato(Valdir Synthol) (@valdir_synthol_) on

Остави коментар

Почетна // вести // БРАЗИЛСКИОТ ХУЛК ГО ШОКИРАШЕ СВЕТОТ: Полн со стероиди, изгледа како чудовиште и нема намера да прекине
Горе