15 ноември, 2019

Радио

Глобалното затоплување е проблем кој експертите го посочуваат со години. Едно видео снимено некаде во Кина всушност укажува на оваа проблематика.

Покрај една фонтана има статуа на мајка и дете кои се држат за раце. Ова не би било необично, доколку во еден момент детето не започне да се топи. Топењето започнува од раката, а на крајот останува само постаментот.

Во текот на целиот процес, луѓето се собираат околу фонтаната и го разгледуваат овој процес.

– Со глобалното затоплување нашата иднина исчезнува – е силната порака на ова видео.

What a message!

Gepostet von Amjad Ali Sahaab am Montag, 3. September 2018

Остави коментар

Почетна // вести // Потресно видео кое сите треба да го погледнеме: Погледнете каква силна порака ни испраќа
Горе