Навистина постои карма! Ова видео е најдобар доказа дека сѐ се враќа!

24 мај, 20190
Annotation 2019-05-24 111406

Карма е будистички концепт со кој сè што правиме се враќа – без разлика дали за добри, или за лоши работи.

Интенетот е преполн со видеа кои докажуваат дека навистина постои карма. Ова е едно од нив.

Човекот почна да трча по едно куче, а животното бегаше со сета своја сила. Меѓутоа човекот потоа падна, но тоа не е сè.

Кармата го чекаше во форма на чопор кучиња кои почнаа да го бркаат. Сè се промени за еден момент!

https://twitter.com/AwardsDarwin/status/1130885889624821768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130885889624821768&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F391079%2Fkarma-stvarno-postoji-ovaj-snimak-je-najbolji-dokaz-da-se-sve-vraca-video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber