28 мај, 2020

Сопственикот на пекара во Мостар во објектот ставил камери …

На снимките објавени на Интернет, можете да го видите однесувањето на неговата работничка, која очигледно не знаеше дека има видео надзор во објектот.

Едно видео покажува како работничката разменува пари, а одреден дел турка под левиот ракав.

На второто видео, при враќање на кусурот, се гледа како го витка  ракавот и открива пари под него.

Остави коментар

Почетна // Top Story // НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА ГАЗДАТА ПОСТАВИЛ ВИДЕО КАМЕРИ: Еве што правела работничка во пекара во Мостар!
Горе