7 април, 2020

Радио

Еден од најголемите стравови на идните родители е нивното дете  да не дојде на свет со некаков проблем. Понекогаш се случува, но сепак родителската љубов е многу поголема од проблемот, и дека со жртвување, тие се надминува.

Сепак, има уште посјајни примери. Едно семејство посвои бебе со Даунов синдром, а реакцијата на бебето кон неговата нова мајка е неверојатна. Многумина велат дека во животот не виделе ништо поубаво и слатко.

Погледнете и самите:

Остави коментар

Почетна // Corona Вести // Брачен пар посвои бебе со Даунов синдром: Реакцијата на детето кон својата нова мајка ќе ве доведе до солзи
Горе