11 август, 2020

Помеѓу сивилото на слоновската кожа шеташе мало розево слонче!

Снимателите кои се обидуваа да се приближат до семејството слонови, успеаја да снимат вистинско чудо.

Помеѓу сивилото на слоновска кожа шеташе мало розево слонче!

Joe McFarlane бил импресиониран кога ја видел сцената од Disney и кога забележал редок розев слон-бебе.

Погледнете го видеото:

Остави коментар

Почетна // Top Story // Како во сцена од Disney! Мало розево слонче шеташе меѓу слоновите во дивината
Горе