15 јули, 2020

Алкохолот навистина може да нѐ доведе до опасни ситуации.

„Чаша повеќе” честопати може да нѐ посрамоти, особено кога ќе се најде некој да снима тој момент.

Поради некоја причина, најчестите пијани снимки доаѓаат од Русија, па така и ова видео го насмевна целиот Twitter.

Двајца Руси на прошетка во природа, испиле малку повеќе, што резултираше со тоа да останат “заглавени” на патеката, без можност воопшто да стојат  на нозе. Ова, се разбира, заврши многу лошо за нив.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Пијаните руси повторно го насмеаја интернетот
Горе