10 април, 2020

Радио

Британија очекува новости во 2020. година!

Странските медиуми деновиве пишуваат околу тоа дека Кејт и Вилијам се подготвуваат за тронот. Она што најмногу привлекува внимание е брачната заедница на славната двојка.

„Тие внимаваат еден на друг на различни начини. Некои луѓе би рекле дека нивниот брак е старомоден, но се чини дека функционира“, вели добро информиран извор.

„Тие имаат различни улоги, но работат како тим“.

Тимската работа беше најдобро забележана за време на нивната официјална посета на Пакистан во октомври. Британските медиуми пишуваат дека принцот Вилијам е подобар избор за идниот крал од принцот Чарлс.

„Тој има подобар имиџ во јавноста и е поприземен од било кој друг член на кралското семејство“, вели кралскиот историчар Роберт Лаци.

Дали во 2020. година доаѓаат нови моменти за кралското семејство?

Остави коментар

Почетна // Забава // Британските медиуми горат: Вилијам и Кејт се подготвуваат за тронот!
Горе