Била со 50 мажи Кристијан Голубовиќ ја осудува Станија! Незнае што ја чека во ЗАДРУГА

25 август, 2020
ss

Кристијан Голубовиќ тврди дека Станија Добројевиќ имала секс со 50 мажи.

Тој тврди дека старлетата, со која ќе се натпреварува во новото реално шоу, постојано го напаѓа бидејќи сакала да се омажи за него, а тој, како што вели, постојано ја отфрла.

„Станија беше со 50 мажи! И како можам да се омажам за неа! Во три реалности, таа ги смени шест од нив “, започнува Кристијан.


“Се колнам на моите две деца дека некој ја злупотребувал во реалноста. Можеби тоа сум јас. Не се сеќавам, јас сум сенилен. Но, знам дека еден маж го наполни петпати! Може да одам на полиграф! Јас сум во реалноста со Станија беше во подобра врска од другите и очигледно се заљуби во мене. Одам во мојата куќа. Сите ќе бидете прекрстени со гума за бришење. ја повикал или ја напишал. Кристијан исто така открива како ќе се однесува со старлетата кога ќе се соочат еден со друг во Задруга


Јас ќе се соочам со неа прв и ќе ја замолам да ми објасни зошто лаже за мене, ја ебам во уста! И тогаш ќе и кажам дека не постои за мене повеќе! Ќе им кажам на сите да ја „игнорираат“, затоа што во тој случај таа ќе излезе од реалноста за два месеци под изговор дека јајниците ја болат, или дека мора да има операција. Тоа е најдобрата тактика за неа, затоа што ако вербално ја злоупотребував, таа би се скршила “, вели Кристијан.

escort - Korsan taksi