Една жена покажа одличен трик: Ако немате монети, еве како можете да земете кошничка во супермаркет!

19 декември, 2020
45342e27786b2eeb38a4

Британката на својот профил на Твитер откри едноставна финта за како количките за пазарување може да се земат без монети или специјални пластични белези.

Сè што треба да направите е да имате клуч и да ја ставите неговата тркалезна страна во дупката каде што вообичаено одат монетите.

Овок трик брзо привлече многу луѓе. Сепак, не е секој задоволен од овој начин на користење количка.

Некои исто така ја спомнаа можноста да го скршат клучот на отворот или да го заборават клучот и да се вратат дома без него. Од друга страна, многумина се воодушевени и го користат овој трик со години.

escort - Korsan taksi