Почина таткото на Стивен Спилберг

26 август, 2020
метузалем

Во моментот на смртта Стивен бил до неговиот татко Арнолд

„Ти си наше срце. Ти си наш дом, Кога ке погледнав во PlayStation, мобилен, во калкулатор или iPad, ќе се сеќавам на својот татко и зборовите, тој и неговиот тим генијалци го започнаа сето ова”- му рекол Стивен на својот татко.

Освен Стивен, Арнолд ги имал и ќерките Сју, Ане и Ненси. Децата ги добил од бракот со Леа Адлер, која починала пред три години, а со кола Арнолд бил во брак од 1945 до 1966 година.

Неговите деца велат дека Арнолд ги научил да сакаат да истражуваат, да бидат приземни, но и да посегнуваат по ѕвездите и секогаш да гледаат горе.

„Ти благодарам на животот. Те сакаме Тато” му порачаа неговите деца. Арнолд уште како дете развил љубов кон учењето и иновациите. Бил многу дружељубив и склопувал пријателства и по пат на радио.

Арнолд бил роден 1917 година.

escort - Korsan taksi