Бред Пит како виролог го уништува Доналд Трамп! (ВИДЕО)

26 април, 2020
bred-pit

Главниот американски виролог Ентони Фаучи изјави дека би сакал да го види Бред Пит еден ден како го глуми него. Неговата желба се оствари побрзо отколку што мислеше.

Ентони Фаучи, човекот кој им рече на Американците да заборават на ракување како традиционален поздрав во западниот дел на цивилизацијата во иднина, неодамна изјави дека би сакал Бред Пит да го глуми него.

Неговата желба се оствари!

Кога се појави на ТВ шоуто Satyrday Night Live, Бред глумеше како главен американски виролог, одговарајќи на „научните“ забелешки на американскиот претседател за короната вирусот.

На забелешката на Трамп дека тестовите се „прекрасни“ и дека „сите ќе бидат тестирани“, „Бред Пит или„ д-р Фаучи “, истакна:

„Добро, не би рекол за тестови дека се прекрасни, освен ако вашата идеја за убавина не е некој да ви го пере мозокот. Исто така, кога рече дека сите ќе бидат тестирани, тој мислеше да биде тестиран … скоро никој “.

На изјавата на Трамп дека би можеле да го наречете корона вирусот „бактерија, грип, вирус, што сакате, не сум сигурен дека некој знае што е тоа“, „Фаучи“ има подготвен одговор и кажа: „Ние знаеме што е тоа“.

Погледнете ги овие видеа