Џогани не престанува да ШОКИРА! Луна јавно се одрече од Анабела: „Отсега не ја нарекувам мајка!“ (ВИДЕО)

17 мај, 2020
луна

Луна Џогани изјави дека нема повеќе да и се обрати на својата мајка, туку ќе ја вика по нејзиното име.

„Дали има расправија во куќата?“, ја праша Марко, Луна.

„Се разбира, зборуваат за мене. Сега ќе ја викнам Анабела. Повеќе не ја нарекувам мама “, рече Луна.