Серена Вилијамс за “другарката” Меган Маркл: – Никогаш не сум слушнала за неа, не ја познавам!

22 април, 2020
meghan-i-serena

Серена се обидува да го заврши разговорот за Меган Маркл!

Серена Вилијамс, блиска пријателка на Меган Маркл се вклучи во видео разговор со нејзината сестра Венус и Наоми Кембел, кои ја испрашуваа за нејзиниот однос со Војвотката. Сепак, Серена не беше расположена да зборува за Меган. Наоми ја праша дали е среќна што Меган и нејзиното семејство се преселиле во Лос Анџелес, но Серена не го дала очекуваниот одговор.

„Не знам за што зборуваш, не знам ништо за тоа“, вели Серена.

Наоми не се откажа, но Серена брзо го заврши прашањето. „Никогаш не сум ја видела, никогаш не сум слушнала за неа, не ја познавам“.