Сопругот ја избегнувал 3 месеци, па го изневерила со неговиот БРАТ! Дознајте како тој тоа го открил!

23 септември, 2020
ххххх

Знаеше дека сè се случува веднаш штом почувствува нешто „во воздухот“

Френк (38) и Синтија (34) Олдриџ од Охајо добро функционираше во првите неколку години од бракот, но тој одеднаш започна да ја избегнува својата сопруга.

Додека тој се повлече кон себе и почна да избегнува да спијат заедно и „тие работи“, таа се посомнева дека тој ја изневерува. Вистината беше сосема поинаква и кога жената сфати за што станува збор, сето тоа се распадна.

Синтија се обиде неколку пати да разговара со него за тоа, но секој пат покажуваше нервоза и одеше во дневната соба глумејќи се дека е лут. Тој всушност беше болен. Му беше дијагностициран опасен тумор.

Синтија не навикнала да ја избегнуваат мажите во нејзиниот живот. Таа беше меѓу најпопуларните девојки во средно училиште, главната навивачка, многу згодна и денес. И кога ја добија ќерката Фиона, додека таа доаѓаше да ја земе во градинката, немаше татко кој не погледна назад по Синтија.

Затоа, површно размислувајќи, заклучи дека интимноста со Френк е минато и се сврте – кон неговиот брат Боб! Боб отсекогаш копнеел по Синтија, но поради Френк, тој никогаш не сакаше да го покаже тоа. Сепак, Синтија повеќе пати забележала дека ја гледа за љубовно и похотливо. Таа реши да влезе во неговиот кревет. Започнаа со афера која траеше месец и половина.

 Таа би траела  подолго ако Френк не ги откриеше. И тој прв се посомневал во Синтија кога застанал покрај Боб по докторот. Синтија секогаш носеше карактеристично силен парфем што го чувствуваше кај неговиот брат. Не сакаше ништо да го праша.

По неколку дена, тој и рече на жената дека оди на итен состанок во компанијата, а всушност тој влезе во автомобилот и се паркираше на педесетина метри од куќата на Боб, зад грмушките. Секако, по еден час ја забележа Синтија како влегува во куќата.

Тој го имаше клучот од куќата на Боб, па тивко влезе во неа. На влезот, слушна гужва во нивната спална соба. Познато е што се случи понатаму. Френк не разговараше со Боб една година, додека се разведе од Синтија по три месеци.

Френк го победи туморот.