ДЕНЕС Е МАГИЧЕН ДЕН! 22.02.2022 година е фантастична комбинација од бројки што НОСИ СРЕЌА: само треба да го направите ова!

22 февруари, 20220
Screenshot_1

Ако ја погледнеме 2022 година нумеролошки, таа се заснова на две двојки. Бројот 2 симболизира хармонија, љубов, интуиција, набљудувања и односи. Ако ги погледнеме поединечните датуми, само во текот на февруари веќе имавме два магични дена (02.02.2022, 20.02.2022) и сега третиот – 22.02.2022 година.

 

Обидете се да се сетите на 2 февруари овој месец. И тој ден беше полн со „два“ енергија. Обидете се да се сетите на сознанијата во вашите врски или партнерства што се појавија тогаш. Сега можеме да кажеме дека универзумот се удвојува на таа вибрација.

 

Во случајот со 22 февруари имаме дури 6 парови, што според нумеролозите ја отсликува нашата човечка потреба за соработка и блискост. На овој ден треба да анализирате како комуницирате со вашите најблиски. Бидете искрени, отворете го срцето, покажете ги вашите емоции.

 

Денот е добар за сите активности кои ја зајакнуваат љубовта кон партнерот. Ако можете да се вклучите во активности кои се продуктивни за вашата врска, енергиите на Венера кои владеат оваа година ќе станат уште поизразени и ќе ви дадат дополнително чувство на надеж и ќе ви отворат нови можности.

 

Овој ден може да ја покаже нашата длабоко вкоренета желба за рамнотежа и хармонија со другите. Многу е веројатно дека денес ќе имаме поголема емпатија, но и чувствителност. Можеби ќе треба да направиме одредени промени во врската, да излеземе од рутината во која западнавме.

 

Таа позитивна промена може да биде извинување за нешто што сме го направиле или сме се однесувале, планирање излет, патување… Сè што ќе ве задоволи вас и вашиот партнер.

 

Ако сте слободни, поминете го денот грижејќи се за себе – правете нешто во што уживате, било да е тоа јога, медитација, пешачење, одете на масажа, третман на лице… Сакајте се, бидете присутни, уживајте во вашето друштво. Само тогаш ќе бидете подготвени да запознаете некој друг.

 

22 февруари може да биде одличен ден за првиот состанок. Може да откриете дека денес особено ве привлекува потенцијалниот партнер.

 

Бројот 22 е поврзан и со изградба на нешто поголемо од нас самите, но под услов да работиме во тим, заедно со другите, бидејќи тогаш можеме многу повеќе. Почнува деловната енергија, добиваме нови идеи и решенија. Тоа е затоа што бројот 2 не претставува само интимни врски меѓу луѓето, туку и врски на соработка, размена на енергија, заедничка акција, што може да доведе до иновации.

 

Ако го разложиме датумот 22.2.2022 година, на нумеролошки начин, со собирање и одземање на сè на една цифра, тој би бил бројот 3 (2 + 2 + 2 + 2 + 0 + 2 + 2 = 12; 1 + 2 = 3). Бројот 3 е поврзан со Јупитер и неговата експанзивна енергија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi