ДЕНЕШНИОТ ДАТУМ ИМА ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ! Дали ја знаете важноста од ПОВТОРУВАЊЕТО НА ЦИФРИТЕ како во бројот 323? Двојната тројка има голема моќ!

23 март, 20220
36237_pay-2662758_960_720_f

Кога станува збор за бројките, вреди да се погледне значењето кое го носи нумерологијата.

Во нумерологијата, кога имаме повторување во рамките на еден број, тоа влијание е нагласено. Таков е случајот со бројот 3, кој симболизира инспирација, креативност, комплетирање, талент и вештини. Кога тројката ќе се удвои, тогаш вибрациската сила на бројот 33 е уште посилна.

Бројот 33 е Мастер број, што значи дека има позитивно и негативно значење. Мастер бројот 33 е поврзан со интелигенција, страст, радост, комуникација и духовен развој, како и изобилство и харизма.

Оние кои се поврзуваат со бројот 323 (3-ти месец, ден 23) се многу социјални и имаат одлични комуникациски вештини и напредуваат во присуство на други. Тие имаат позитивен поглед на животот, секогаш се трудат да растат и да напредуваат. Не само што ги користат своите способности за да им помогнат на другите, туку се стремат кон знаење и зајакнување на нивната духовност.

Фактите за бројот 323 се поврзани и со религијата. Овде тие се поврзани со Светата Троица (Отецот, Синот и Светиот Дух), а број 2 со Исус Христос. Бројот 2 го претставува и соединувањето на мажот и жената и Исус Христос и Црквата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma