Кои хороскопски знаци се ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТИВИ ВО ВРСКАТА? Никогаш не ги лажете бидејќи тие секогаш знаат сè!

18 февруари, 20220
30f3ba64c56d13964f98f81902902edb33ccde75

Благодарение на интуицијата или острото око, овие хороскопски знаци први откриваат кога партнерот ги лаже.

Некои хороскопски знаци многу побрзо откриваат кога нешто не оди добро од другите.

Скорпиите се на прво место! Нивниот детективски ум воден од интуицијата е непогрешив. Тие често донесуваат одлука само врз основа на нивната интуиција. Не треба црно-бело да ги докажуваат работите, само застануваат пред вас и ви кажуваат. Тогаш партнерот останува во шок! Скорпија го раскажува целиот филм како да е режисер!

Девиците, за разлика од Скорпиите, работите ги докажуваат практично, со докази црно на бело. Немаат интуиција, но затоа нивниот ум е совршен. Окото на Девицата гледа сè, забележува и става сè во една мала папка. Прецизно ги толкува работите, ги обработува и потоа ја носи конечната одлука. Кога соопштува, ја става спротивната страна во мат позиција и ја остава без текст, без никаков простор за маневрирање.

Риби – мајстори на големите емотивни длабочини, чувства, љубов. За разлика од Скорпијата и Девицата, тие забележуваат но со срце! Тука се апсолутни победници. Со изразена интуиција, иако не до степенот на Скорпиите, кај Рибите нема практичност туку само чувство кое го дава срцето. Тие застануваат, влегуваат во нивниот свет на недопирливи и неистражени длабочини и чекаат… го чекаат тоа длабоко и силно чувство што им кажува, т.е. потврдува се што мислат и чувствуваат. Тие го напуштаат својот свет, со мирен тон и со голема тага во очите, му порачуваат на партнерот дека продолжуваат сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi