Колку време ви е потребно да го забележите срцето на пролетната илустрација: Рекордот е 28 секунди

1 април, 20220
1648625313899-sakrivalica-1-830x0

Ова криенка ќе ја тестира вашата способност за забележување детали и набљудување

Криенки, загатки и оптички илузии се одличен повод за забава, но и за вежбање перцепција, фокус и концентрација.

Ова криенка ќе ја тестира вашата способност за забележување детали и набљудување. Во согласност со пролетта, создадена е колоритна илустрација, полна со цвеќиња и весели бои, а задачата е во најкус можен рок да го пронајдете скриеното срце во цвеќињата.

Нејзините автори наведуваат дека рекордот е 28 секунди, а вие обидете се да го соборите.

На илустрацијата со преполн дизајн се наредени неколку букети цвеќе и честитки, но меѓу нив се крие само едно срце.

Ако сè уште не можете да го најдете дадениот симбол, тој се наоѓа во горниот десен агол на илустрацијата.

Ако сеуште не го најдовте, погледнете го решението подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi