Можете ли да ја најдете змијата меѓу желките? Ова загатка ги полуде корисниците на интернетот

22 февруари, 20220
skrivalica-sa-kornjacama-i-zmijom-830x0

Забавувајте се и видете колку брзо можете да го пронајдете скриеното животно

Унгарскиот уметник Џерџели Дудас, попознат како Дудолф, често ги интригира корисниците на интернет, предизвикувајќи ги да најдат скриен предмет на одредена слика.

Овој пат „нурна“ во животинското царство и во мноштвото желки сокри една змија.

За да го отежни откривањето на змијата, Дудолф ги нацртал сите желки со долг врат, што уште повеќе го отежнува пронаоѓањето на „натрапникот“ на илустрацијата.

За да ви помогнеме – внимателно погледнете на левата страна на илустрацијата, бидејќи змијата се крие токму таму.

Ако сè уште не ја забележавте, погледнете го решението подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi