Најдете ги трите прасиња без забавни капчиња на сликата за помалку од 15 секунди

22 септември, 20220
pigs-without-party-hats-830x0

Прифатете го овој предизвик и тестирајте ги вашите способности за набљудување

Во оваа криенка, обидете се да ги забележите трите мали прасиња кои дошле на забавата без нивните капи. Имате 15 секунди да го направите тоа.

Секој поединец има различно ниво на перцепција, а криенката и ваквите загатки се одлични за тестирање на нивото на перцепција. Тие се исто така добри за нашиот мозок, бидејќи вклучуваат лесно вежбање за нашите мозочни клетки. Колку повеќе им се препуштаме на таквите оптички илузии, толку нашиот мозок и очи стануваат поостри, а нашите вештини за набљудување се зајакнуваат.

Оваа загатка е создадена од унгарскиот уметник и илустратор Џерџели Дудас познат како Дудолф, кој е познат по неговите палави креации исполнети со забава кои истовремено го предизвикуваат нивото на перцепција на гледачот.

Држејќи се на истата тема, Дудас претстави предизвик каде што треба да најдете три прасиња кои немаат капи за забава и имате точно 15 секунди да ги најдете. Првото и второто ќе биде малку полесно да се забележат, додека третото е веќе поголем предизвик.

Обидете се да го најдете прасето кое наздравува со друго прасе. Или побарајте го прасето со знамето во 2021. Побарајте го третото меѓу свињите со црвена и сина капа за забава.

Доколку не успеавте решението може да го погледнете подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit