Најточниот тест на личноста: Одговорете искрено на прашањата и дознајте што се крие во вашата потсвест

27 февруари, 20220
color-psichology

 

Нашата потсвест е една голема енигма. Таа крие многу тајни, кои сме ги скриле дури и од самите себе. Воопшто не сме свесни за многу наши реакции, како и за многу од нашите желби. Одвојте неколку минути и направете психо тест. Откријте ја скриената страна на вашата личност!

Кога одговарате на прашањата, треба да го кажете првото нешто што ви паѓа на ум, без многу размислување:

Замислете си дека шетате низ шума со една личност. Која е таа?

Личноста што ќе ја изберете е најважната личност во вашиот живот во моментот. Додека шетате низ шумата, слушате шушкање и се појавува животно.

Колку е големо и што правите во тој случај?

Неговата големина одговара на количината на стрес на која сте изложени, а она што го правите кога ќе го видите животното е како реагирате на стресот.

Продолжувате да одите и налетувате на куќа. Колку е голема? Дали гледате ограда?

Ако има ограда, тоа значи дека сте премногу затворени, дека се воздржувате и се ограничувате. Ако нема ограда, вие сте отворена личност. Големината на куќата ја претставува големината на вашата амбиција.

Одлучувате да влезете во куќата и гледате маса на којашто има чаша. Од каков материјал е направена – метал, стакло, картон?

Издржливоста на таа чаша ја претставува јачината на врската со личноста со која шетате во шумата. Колку повеќе работи гледате на масата, толку сте посреќни.

Потоа, излегувате од куќата и наидувате на водена површина. Колку е голема и како ќе ја поминете?

Големината на водата одговара на јачината на вашата сексуална желба. Ако се одлучите да ја препливате водата, подготвени сте да ги задоволите вашите желби, а ако ја заобиколите, тогаш тоа значи дека се откажувате од своите желби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma