ПАСИВНО АГРЕСИВЕН, БЕГА ОД КОНФЛИКТИ! Овој хороскопски знак е вистински МИРОЉУБЕЦ, но тоа всушност е негова голема МААНА!

14 март, 20220
41090_angry-2191104-960-720_f

Она што многумина го сметаат за доблест, овој хороскопски знак може да го претвори во иритирачка особина.

Секој хороскопски знак има свои добри и лоши страни, а овој е многу посебен.

Прекрасната Вага, која се стреми кон мир, всушност успева оваа позитивна особина да ја претвори во иритантност.

Најупорна, до самиот крај, во пасивната агресија е драгата Вага. Таа е способна да го потврди нашето мислење до бесвест, само да не замолчи.

Она што не е во ред не е дека се премногу фини, туку дека не не почитуваат нас. Разбираме, не сакате да се расправате. Ќе избегнете сцена за да избегате од конфликтот. Разбираме.

Она што не можеме да го поднесеме, а што е многу, многу очигледно, е тоа што не можете да го кажете тоа што го мислите, особено кога е толку важно да го направите тоа. Наместо да ни кажувате како што е, ќе ги подобрите работите за на крајот да немаме поим што навистина сакате или чувствувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi