ПРАВИЛА ЗА ПРИВЛЕКУВАЊЕ ПАРИ! Ако некому подарувате ПАРИЧНИК, секогаш ставајте го ОВА внатре

1 март, 20220
342765_person-holding-pink-suede-long-waller-910122_f

Доколку сакате да ја поттикнете позитивната енергија во вашиот живот, дури и на полето на финансиите, применете ги фенг шуи правилата

Според оваа древна кинеска филозофија за усогласување на животот со универзумот, секогаш треба да имате паричник бидејќи луѓето кои не го носат, според Fengshuitajne.com, се склони кон непланирани трошоци. Не мора да го носите со себе, туку користете го дома. Чувајте малку пари во него и често отворајте го.

Правилото е секогаш сами да си го купите, бидејќи не знаете каква судбина и енергија има тој што го купил вашиот паричник во однос на финансиите и дали ви е подарен празен.

Бојата е исто така важна.

За жени: златна, но и црвено-златна. Црвената боја симболизира оган, а златната метал. Огнот го топи металот и го претвора во течно злато, па се верува дека и кога се трошат пари, повторно доаѓаат.

За мажи: кафеава со златни детали. Кафеавата е бојата на земјата што претставува стабилност. Во оваа комбинација се смета дека земјата создава метал (злато), односно човекот носи приход.

Треба да има ред во паричникот, банкнотите да бидат убаво наредени, бидејќи тоа го покажува односот кон парите.

Не треба да носите неплатени, па дури и платени сметки во него, бидејќи секогаш ќе ја привлекува енергијата на плаќање. Треба да имате барем паричка повеќе од она што планирате да потрошите, бидејќи тоа носи уште поголем прилив на пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi